Za sve ljubitelje fotografije i fotografisanja, u okviru projekta “Rehab NatCult Heritage” pripremamo zanimljiv program fotosafarija koji će se održati u periodu od 24.10 – 27.10.2019. godine u Novom Bečeju.

Cilj ovogodišnjeg fotosafarija je da se što bolje prezentuju kulturne i prirodne vrednosti Novog Bečeja i njegove okoline kroz oštro umetničko oko fotografa. Program fotosafarija će obuhvatiti dve tematske celine. Prvu, prirodne vrednosti okoline sa akcentom na Specijalnom rezervatu prirode “Slano kopovo” i njegovom prikazu iz različitih perspektiva – zora, jutro, dan, sumrak i veče. Druga celina obuhvataće kulturne vrednosti Novog Bečeja gde će se učesnici posvetiti fotografisanju ovog aspekta.

Za sve učesnike fotosafarija, organizator obezbeđuje troškove smeštaja i ishrane tokom celokupnog trajanja programa, uključujući i prevoz između lokacija Novi Bečej – Arača i SRP “Slano kopovo”. Napominjemo da troškovi prevoza učesnika od mesta stanovanja do Novog Bečeja nisu pokriveni od strane organizatora.

Molimo Vas da nam blagovremeno, a najkasnije do 22.10.2019. potvrdite svoj dolazak. Za prijavu i dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila: natcultheritage@gmail.com ili pozivom na broj 063/8484938.

U nastavku možete pogledati detaljan program i agendu fotosafarija.

 

Detaljna agenda

Kontakt

Pošaljite nam email.

Šalje se

Ova internet stranica je organizovana uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Za sadržaj ove internet stranice je odgovorna iskljčivo Opština Novi Bečej i sadržaj ovog dokumenta ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela Programa.

2018-2020.

Log in with your credentials

Forgot your details?