Nakon nedavno završenog fotosafarija koji je održan u Novom Bečeju sa ciljem predstavljanja prirodnih i kulturnih vrednosti Novog Bečeja, u petak, 15.11.2019. sa početkom u 18 časova u holu Doma kulture opštine Novi Bečej, otvoriće se izložbena postavka nastalih radova. Fotosafari je okupio fotografe iz Srbije i Mađarske, a od prispelih radova, žiri je izdvojio najbolje. Radovi obuhvataju aspekte zore i svitanja, dana, sumraka i večeri a protkani su motivima Arače, Slanog kopova, Glavaševe kuće, Novobečejskih ulica i naših meštana.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju izložbe i da uživaju u momentima uhvaćenim oštrim umetničkim okom fotografa. Ulaz je slobodan, a izložba će biti postavljena u holu Doma kulture opštine Novi Bečej do 30.11.2019.

Detalje o programu možete pogledati OVDE.

Kontakt

Pošaljite nam email.

Šalje se

Ova internet stranica je organizovana uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Interreg-IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Za sadržaj ove internet stranice je odgovorna iskljčivo Opština Novi Bečej i sadržaj ovog dokumenta ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela Programa.

2018-2020.

Log in with your credentials

Forgot your details?